Де в Києві з'їсти натуральне морозиво: найцікавіші заклади

Морозиво, сорбет, джелато — ці холодні десерти особливо смакують влітку. "Наш Київ" дослідив, в яких закладах Києва можна замовити найсмачніше морозиво з натуральних інгредієнтів.

Майстерня натурального морозива "Файні Льоди"

"Файні Льоди" поставили перед собою амбітну мету змінити культуру споживання морозива й донести, що життя занадто коротке, щоб їсти "хімію". Усе морозиво готують із відбірних, натуральних інгредієнтів на власному виробництві на Львівщині.  

Майстерня натурального морозива перебуває у постійному пошуку нових смаків та поєднань. У їхньому асортименті понад 120 різноманітних смаків: класичні, сирні, алкогольні, без лактози (сорбети), без цукру та навіть морозиво для гурманів (гастроморозиво). 

Майстерня натурального морозива "Файні Льоди" на РусанівціКрім морозива, на стаціонарних локаціях «Файних Льодів» можна поласувати запашною кавою, ніжними молочними коктейлями та лимонадами. Все, що занурює у безтурботну атмосферу дитинства та приємних моментів. 

Меню та ціни:

  • Морозиво кулька — 70 грн;
  • Морозиво в баночці — 170 грн;
  • Молочний коктейль — 110-120 грн;
  • Лимонади — 95 грн.

Майстерня натурального морозива "Файні Льоди" на РусанівціАдреса: Русанівська набережна, 12, ВДНГ, Lavina Mall, River Mall, Blockbuster Mall, Retroville, Respublika, Проспект та вуличні локації в різних районах міста. Усі адреси локацій за посиланням.

Графік роботи: з 10:00(11:00) по 21:00(22:00) залежно від локації

"Honey"

В кондитерській "Honey" підготувалися до сезону морозива. В меню є веганське, в шоколадні на паличці, сорбет. Є позиції без покриття шоколадом з ніжною текстурою. Смаки різноманітні 3 фісташкове, юзу, лайм, манго, кава-кардамон, суниця, солона карамель тощо.

Морозиво в кафе Honey у Києві

Меню та ціни:

  • Грейпфрут-полуниця-юзу — 130 грн;
  • Манго-лайм — 130 грн;
  • Морозиво "Кава-кардамон в шоколаді" — 160 грн;
  • Морозиво "Фундук у молочному шоколаді" — 160 грн;
  • Ескімо 2.0 — 160 грн.

Морозиво в кафе Honey у КиєвіАдреса: є заклади біля метро "Олімпійська", на Подолі, в ЦУМі. Усі адреси за посиланням.

Графік роботи: будні з 8:00 до 22:00, вихідні з 9:00 до 22:00.

"Milk Bar"

"Milk Bar" знаний своїми десертами та морозивом. Влітку пропонують замовити кульки, відро або бокси на 500 чи 1 кг г. В них які вміщується один або два смаки на вибір, що є в наявності асортименту ресторану.

Де у Києві найсмачніше морозиво — бокси з морозивом в "Milk Bar"

Меню та ціни:

  • Бокс морозива (0,5 кг) — 410 грн;
  • Відро морозива (0,3 кг) — 355 грн;
  • Бокс морозива (1 кг) — 1345 грн;
  • Кулька морозива — 75 грн.

Де у Києві найсмачніше морозиво — кульки в "Milk Bar"Адреса: вулиця Шота Руставелі, 16

Графік роботи: з понеділка по п'ятницю з 8:00 до 22:00, в суботу та неділю з 9:00 до 22:00.

Кафе-кондитерська "Крендель"

Кафе-кондитерська "Крендель" — це мережа закладів з різноманітними десертами, які відкрили у столиці харків'яни. В кафе на Хрещатику гостям пропонують замовити м'яке морозиво-ріжок або в стакані. Про наявні смаки розповідають на місці.

Де у Києві найсмачніше морозиво: Кафе-кондитерська Крендель

Меню та ціни:

  • Морозиво-ріжок — 80 грн;
  • Морозиво в стакані — 99 грн;
  • Морозиво у великому стакані — 150 грн.

Адреса: вулиця Хрещатик, 24, вулиця Шота Руставелі, 12, вулиця Володимирська, 29

Графік роботи: щодня з 8:00 до 22:00

Італійська джелатерія "Gelato Mamma"

Джелатерія "Gelato Mamma" знаходиться у центрі Києва на вулиці Саксаганського. Це атмосферний заклад з вінтажними меблями, грецькими статуями та справжнім італійським холодним десертом — джелато. Він відрізняється від звичайного морозива меншою кількістю молочних жирів та додаванням вершків.

Заклади Києва з морозивом: Італійська джелатерія Gelato Mamma на СаксаганськогоЗасновники закладу навчились готувати його в Італії в Gelato University (Болонья), згодом заснували власну майстерню. Наразі джелато для "Gelato Mamma" виготовляють на власному виробництві з цільного коров’ячого молока з додаванням натуральних інгредієнтів. Топінги та соуси, якими покривають заморожений смаколик, варять з сезонних свіжих або заморожених фруктів та ягід, а шоколад використовують виключно бельгійський. Гостям до десерту подають каву та інші напої.

Меню та ціни:

  • Джелато сорбет-лимон — 80 грн;
  • Джелато полуниця та базилік — 80 грн;
  • Джелато молочний шоколад та цукати — 80 грн;
  • Джелато "Сникерс" — 80 грн;
  • Джелато "Кавове" — 80 грн;
  • Сорбет "Цитрус, м'ята, імбир" — 80 грн;
  • Раф — 60 грн;
  • "G" кава — 100 грн.

Заклади Києва з морозивом: Італійська джелатерія Gelato Mamma на СаксаганськогоАдреса: вулиця Саксаганського, 68/21

Режим роботи: щодня з 10:00 до 22:00.

Джелатерія "Jolly"

У джелатерії "Jolly" в ТРЦ Lavina пригощають натуральним морозивом, яке виготовляють у закладі особливим методом. В меню представлено 40 смаків морозива: шоколадне, малинове, полуничне, солона карамель, тирамісу, орео, зелений чай тощо. Також у закладі роблять бельгійські вафлі та десерти.

Заклади Києва де можна з'їсти морозиво: Джелатерія Jolly

Меню та ціни: 

  • Морозиво Горгонзола інжир — 80 грн кулька;
  • Мохіто — 65 грн кулька;
  • Бабл гам — 80 грн кулька;
  • Відерко морозива в асортименті — від 450 грн.

Заклади Києва де можна з'їсти морозиво: Джелатерія JollyАдреса: ТРЦ Lavina, Берковецька, 6Д

Режим роботи: з 10:00 до 22:00.

Massimo Gelarty ice cream studio & restaurant

Massimo Gelarty ice cream studio & restaurant — ресторан морозива, який знаходиться у ТРЦ Lavina Mall. Заклад заснував джелатер'є Массімо Джеларті. На його думку, морозиво можна додавати не тільки до вафель, пирогів або кави, а й до салатів, супів, м'яса чи пасти.

"Морозиво — наша пристрасть, і ми вкладаємо в нього душу: змішуємо натуральні інгредієнти на очах у гостя, а потім заморожуємо все це рідким азотом. Шейкер огортається туманом — і починається справжня магія!", — кажуть засновники.

Заклади Києва де можна з'їсти морозиво: Massimo Gelarty ice cream studio & restaurant у ТРЦ Lavina Mall.З морозивом подають сніданки, бургери, закуски, салати, тартар з яловичини, стейки й страви з морепродуктів. Також є авторське морозиво, яке готують на очах гостей, змішуючи інгредієнти й заморожуючи їх рідким азотом.

Меню та ціни:

  • Шоколад з вишнею та шматочками какао-бобів — 245 грн;
  • Ванільне морозиво — 310 грн;
  • Морозиво Матча — 85 грн;
  • Морозиво "Білий гімалайський кедр" — 85 грн;
  • Морозиво Молочний шоколад Gerkens з кубинською страчателлою та гейзер мока — 175 грн;
  • НЛО-Бургер з куркою су-від та морозивом з гірчиці та меду — 189 грн.

Заклади Києва де можна з'їсти морозиво: Massimo Gelarty ice cream studio & restaurant у ТРЦ Lavina Mall.Адреса: вулиця Берковецька 6-Д, ТРЦ Lavina Mall.

Режим роботи: з 10:00 до 22:00.

Кафе "Умка"

"Умка" — кафе в центрі Києва з натуральним домашнім морозивом. Невеликий заклад з білими ведмедями знаходиться на вулиці Костьольній неподалік Майдану Незалежності. Крім того, точки з морозивом "Умка" розмістили на літніх терасах деяких столичних кафе (монокафе "Котлета По-Київськи", "Кухня Поллі", ресторан "О'Панас" та інші). Десерт готують без барвників та підсилювачів смаку за унікальними авторськими рецептами. Можна замовити сорбет, вершкове, фруктове або навіть морозиво для дорослих" зі смаком малаги (рому родзинками). За словами власників, "якщо ви спробуєте наше морозиво хоча б раз, то однозначно більше не захочете скуштувати будь-яке інше".

Заклади Києва де можна з'їсти морозиво: кафе Умка на Києві

Меню та ціни:

  • Ванільне — 400 грн (300 г);
  • Шоколад — 400 грн (300 г);
  • Кулька морозива — від 85 грн.

Заклади Києва де можна з'їсти морозиво: кафе Умка на КиєвіАдреса: вулиця Костьольна, 6 (кафе), точки з морозивом — вулиця Русанівська набережна, 10, вулиця, Андрія Верхогляда, 20, Голосіївський проспект, 61

Режим роботи: з понеділка по четвер з 11:00 до 21:30, у п'ятницю, суботу та неділю з 10:00 до 21:30. Режим роботи точок дивись за посиланням.

Кафе Avercamp "Валь-де-Валь"

На Великій Житомирській працює кафе "Avercamp" з морозивом "Валь-де-Валь", що виготовляється з 2010 року за старовинними сімейними традиціями. Це "найсмачніше морозиво в Києві", — наголошують власники. Гості можуть скушувати десерт в затишному приміщенні з м'якими диванами, невеликими столиками й вінтажними речами. В меню — морозиво зі смаком арахісу, цитрусу, лимона, кокоса, лохини тощо. Можна замовити кульку в закладі у скляному посуді або забрати смаколик із собою у вафельному стаканчику. 

Заклади Києва де можна з'їсти морозиво: кафе Avercamp Валь-де-Валь

Меню та ціни:

  • Морозиво 100 г — 80 грн;
  • Морозиво 200 г — 160 грн.

Заклади Києва де можна з'їсти морозиво: кафе Avercamp Валь-де-Валь

Адреса: вулиця Велика Житомирська, 26-Б

Режим роботи: щодня з 11:00 до 21:00.

Морозиво від "Mr.Pops"

Крафтове морозиво "Mr.Pops" виготовляють виключно на палиці вже понад 9 років. Його можна скуштувати в "Pantone Coffee" на Осокорках, книгарні-кав'ярні "Сенс", кафе "Тісто і Масло" та ще понад 50 закладах Києва. Серед смаків — ванільне брауні, лісовий горіх, лимонний чизкейк, лаванда, полуниця з вершками тощо.

Заклади Києва де можна з'їсти морозиво Mr.Pops

Меню та ціни:

  • Пломбір — 140 грн (80 г);
  • Морозиво "Солона карамель" — 140 грн (80 г);
  • Морозиво "Маракуя" — 155 грн (80 г);
  • Подвійний шоколад — 140 грн (80 г).

Заклади Києва де можна з'їсти морозиво Mr.Pops

Адреса та режим роботи закладів, де можна замовити морозиво "Mr.Pops" — за посиланням.

Також пропонуємо дізнатися, в яких кафе, ресторанах та барах Києва можна замовити комбучу.

Спікізі бари Києва: що це та де їх знайти