Тренди манікюру на Новий рік 2024

Від червоного до кольорів дракона — тренди манікюру на новорічні свята 2023 і 2024 років.

  1. Смарагд 

Тренди манікюру на Новий рік 2024

Оскільки 2024 рік — рік Зеленого Дерев’яного Дракона, варто придивитися до манікюру у відтінках цього кольору. Один з варіантів — насичений смарагдовий. Зробити глянцевий фініш або покрити матовим шаром — вибір за вами. Цей колір пасуватиме до будь-якої шкіри й поєднуватиметься з декором або дизайном нігтів. 

  1. Червоний

Тренди манікюру на Новий рік 2024

Колір, що став абсолютним фаворитом серед фешн-блогерів та зірок цієї зими. Колготи, шарфи, а тепер і нігті — яскравий червоний стає тим елементом, який вирізняє ваш образ та додає йому акцентів. А ще це колір сміливості та пристрасті, тож ним можна заявити про себе та свій характер.

  1. Загострені чорні нігті

Чим довше, тим краще — здається, так можна описати цей тренд. Саме такі нігті часто зустрічалися на подіумах дизайнерів, які представляли свої колекції на 2024 рік. 

Якщо ви не фанатка довжини, коротка форма теж у тренді. Головне — нанести на неї чорний колір.

  1.  Нюд

Тренди манікюру на Новий рік 2024

Тренд на натуральність переходить й у 2024 рік. Легкий нюд або відсутність будь-якого покриття — це не тільки про універсальність, а й про ніжність та мінімалізм.

Головне — зробити манікюр, аби нігті виглядали охайно.

  1. “Френч”

Тренди манікюру на Новий рік 2024

Класика, яка завжди доречна. Це вигідне рішення, адже на свята французький манікюр пасуватиме під будь-який образ, а потім органічно впишеться у повсякденні луки.

Цієї зими модний перевернутий френч (з лункою біля кутикули) та легкі лінії на кінчиках видовжених нігтів.

  1. Блискітки

Тренди манікюру на Новий рік 2024

Це найсвятковіший варіант з усіх, які можна обрати. Великі або дрібні блискітки, легка присипка на нейтральні кольори — варіацій є багато. Можна спробувати поєднати два тренди та зробити зелені блискітки, під рік Зеленого Дракона.

  1. Перламутр

Нігті, які радить на зиму майстер Том Бачік, серед клієнтів якого Дженніфер Лопес, Селена Гомес та інші зірки Голлівуду. Ніжний перламутр, інкрустований мінімалістичним діамантом — святковий та водночас стриманий дизайн, що доповнить будь-який лук.

  1. Золото

Тренди манікюру на Новий рік 2024

Варіант не для всіх, проте такі нігті точно вирізнятимуть вас у Новий рік. Одного покриття вже достатньо, проте більш сміливі можуть спробувати прикрасити нігті дизайном або об’ємними елементами на кшталт камінців. 

Що подарувати на Новий рік: ідеї від Flawlessly