Маша Кондратенко це Клавдія Петрівна

Клавдія Петрівна, українська інкогніто співачка, нещодавно перемогла в номінації "Дебют року" від "Лірум". Але за нагородою на сцену вийшла інша артистка — Марія Кондратенко. 

Відео під час отримання нагороди можна подивитись в мережі X.

Згодом Кондратенко опублікувала фото на сторінці в Instagram, де вона сідає в авто у капелюсі та костюмі, які використовує таємнича Klavdia Petrivna.

Клавдія Петрівна та Маша Кондратенко це одна людина: меми та реакція соцмережВ соцмережі почались суперечки, чи Маша Кондратенко це Клавдія Петрівна.

Klavdia Petrivna стала відомою своїми хітами "Знайди мене", "Я щаслива", "Хто ти" тощо. Проте свою особистість виконавиця не афішувала дотепер, що заплутує фанатів. Натомість Маша Кондратенко — фіналістка шоу "Голос країни 10" та авторка пісень "Ванька-встанька" та "Люлі-люлі", за що її як полюбили, так і захейтили.

У мережі почали створювати меми щодо особистостей співачок. Дехто порівняв їх з Андрієм Данилком та Вєркою Сердючкою, інші казали що Клавдія петрівна це KOLA, NK або Lely45.

Клавдія Петрівна та Маша Кондратенко це одна людина: меми та реакція соцмережКлавдія Петрівна та Маша Кондратенко це одна людина: меми та реакція соцмережКлавдія Петрівна та Маша Кондратенко це одна людина: меми та реакція соцмережУкраїнці почали навіть згадувати Майлі Сайрус та Ханну Монтану.

Клавдія Петрівна та Маша Кондратенко це одна людина: меми та реакція соцмережДехто взагалі ніколи не чув ані про Клавдію, ані про Машу Кондратенко.

Клавдія Петрівна та Маша Кондратенко це одна людина: меми та реакція соцмережНаразі досі невідомо, хто насправді ховається під псевдонімом.

Майбутній президент чи мем, що вийшов з-під контролю: хто такий Лебігович і чому всі за нього