Даша Суворова вперше за три роки представила новий авторський трек

Даша Суворова вперше за три роки представила новий авторський трек. 5 квітня співачка презентувала сингл "Маки" та відео моноспектакль на неї. Історія розкриває глибоку драму, яку пережила в особистому житті артистка.

Даша Суворова презентує сингл Маки та відео моноспектакль на неїДаша Суворова створила пісню "Маки" ще до початку повномасштабної війни. Тоді, зізнається артистка, композиція була написана не українською, і контекст був зовсім інший. Співачка розповідала про кохання, яке пізнала у рідному Артемівську, відомому як Бахмут. Тоді Даша відклала пісню до кращих часів. Тепер "Маки" набули нових сенсів.

Даша Суворова, новий сингл Маки"Це була моя особиста втрата — текст я написала в трагічному, красивому травні. Сиділа на балконі, на вулиці Городецькій, переді мною Київ був на долоні. А зранку я отримала страшне повідомлення: "більше немає...", — розповіла Даша історію створення композиції, саунд продюсером якої виступив Віталій Телезин.

Даша Суворова, новий сингл Маки"Любов і смерть завжди поруч….Тебе більше немає…А я продовжую писати тобі листи, своїм донбаським подихом, які ти ніколи не отримаєш…Можливо колись в іншому житті…На вулицях Берліна або Парижа, ми зустрінемо один одного і я тобі їх буду читати…У іншому житті…Ти впізнаєш мене…Я буду в чорному пальто з маленьким букетом червоних маків", — звертається до свого героя співачка. 

Даша Суворова, новий сингл МакиУ кліпі глядача запрошують на моноспектакль, у якому героїня оповідає історію свого кохання у пустій залі, де не так важливо бути почутою, як мати сміливість співати для себе.

Режисеркою відеороботи стала Дарʼя Дрожденко, яку надихнув на зйомку драматичний концерт Суворової у Жовтневому палаці під час війни.   

"Ми намагалися перенестися у світ, де кожен рух — це танець між любовʼю та болем, а така щирість доступна, на мій погляд, лише в добре знайомих місцях", говорить Дарʼя Дрожденко.

Даша Суворова, новий сингл МакиВ атмосферному відео співачка розповідає свою історію за допомогою танцю та кольору. Червоне — це любов, чорне — то журба, а музика розкриває душу в кожній ноті, віддзеркалюючи глибокі відчуття, де кохання і біль танцюють у вальсі.

Українська виконавиця Даша Суворова відкриє стінопис на Рейтарській