У Дніпровському районі Києва відкрили скейт-парк Атріум: фото, адреса
Фото: mustangnews

У Дніпровському районі Києва, в будівлі колишнього заводу на вулиці Фанерній, 4 відкрили критий скейт-парк "Атріум". Його збудував засновник бренду Papa Power Максим Павленко за власні кошти та донати киян.

У Дніпровському районі Києва відкрили скейт-парк АтріумПлоща нового скейт-парку — 500 квадратних метрів. В ньому є стаціонарні фігури, ряд малих рухливих споруд, які можна комбінувати між собою. Також є зона для відпочинку.

У Дніпровському районі Києва відкрили скейт-парк АтріумКритий скейт-парк "Атріум" заходиться поряд з Інститутом хімії високомолекулярних сполук та ЖК "Комфорт Таун". 

У Дніпровському районі Києва відкрили скейт-парк АтріумУ Дніпровському районі Києва відкрили скейт-парк АтріумБудівництво парку тривало три місяці. Максим Павленко планує на території скейт-парку тренувати юних спортсменів, проводити змагання, фестивалі та просто кататися.

Раніше ми писали, що на сайті Київміськради зареєстрували петицію з проханням облаштувати сучасний скейт-парк поруч із зупинкою кільцевої електрички "Київська Русанівка".

На лівому березі Києва встановили безкоштовний скейт-парк: фото