СБУ у центрі Києва проводить планові контррозвідувальні обшуки: подробиці
Фото - СБУ

1 травня у центрі Києва СБУ проводить безпекові планові контррозвідувальні заходи на території Шевченківського району. Серед основних локацій  Софійська і Михайлівська площі та прилегла місцевість.

Про це повідомили в СБУ. 

Основна мета  перевірка та посилення контрдиверсійного захисту важливих державних об’єктів та місць масового перебування людей. Відпрацювання відбуваються спільно з Управлінням державної охорони, Національною поліцією, Військовою службою правопорядку ЗСУ та іншими підрозділами, залученими до оборони столиці.

1 травня 2024 року СБУ у центрі Києва проводить планові контррозвідувальні обшуки

Під час цих обшуків силовики:

  • проводять огляд території та окремих будівель і приміщень (помешкання, офіси, місця загального користування багатоквартирних житлових будинків, закладів сфери громадського обслуговування тощо) для виявлення заборонених до обігу предметів;
  • ⁠здійснюють перевірку громадян, які перебувають на території центральної частини міста.

1 травня 2024 року СБУ у центрі Києва проводить планові контррозвідувальні обшуки

В СБУ повідомили про можливі обмеження проходу та проїзду вулицями міста, перевірку документів громадян та огляд автотранспорту.

"СБУ закликає людей із розумінням поставитися до можливих незручностей і належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців. Крім цього, при собі необхідно мати документи, що посвідчують особу, та дотримуватись режиму комендантської години",  наголосили правоохоронці. 

1 травня 2024 року СБУ у центрі Києва проводить планові контррозвідувальні обшуки

Нагадаємо, у Києві з 1 травня у Святошинському районі обмежать рух деякими вулицями. 

Якими будуть заходи безпеки на Великдень та чи зміниться комендантська година у Києві