Щекавиця замість бункера: про плани киян на випадок ядерної атаки

Під час свого виступу президент країни-агресора в черговий раз почав залякувати Україну та світ застосуванням ядерної зброї. Якщо Захід серйозно непокоїться можливим початком ядерної війни, українці у відповідь використовують свою легальну зброю — гумор і готуються до… оргій.

Звідки взялася історія про оргію на Щекавиці

Плани киян влаштувати оргію на Щекавиці в разі ядерного удару з боку росії набули розголосу завдяки твіту Наталії Піскової. Вона написала про нібито секретний чат в телеграмі, де збирають учасників цього дійства.

Твіт про оргію на Щекавиці

Твіт швидко розлетівся мережею і став головною темою мемів від артистів, брендів та звичайних людей. Про популярність теми свідчить і активність у чаті "Оргія на Щекавиці якщо їб*не". 22 вересня там було 8 учасників, а на момент публікації цього матеріалу — майже 8 тисяч. Там люди знайомляться, спілкуються, відправляють меми, нюдси й навіть шукають компаньйонів на майбутню подію. З кожним днем подібних телеграм-каналів з іншими містами України стає все більше. А в Києві вже навіть планують випускати мерч і збирають передзамовлення.

Мерч про оргію на Щекавиці

Підбірка мемів та твітів про оргію на Щекавиці

Меми про оргію на Щекавиці з’являються з шаленою швидкістю й, здається, креатори не планують зупинятися на цьому. Ми зібрали для вас підбірку найкращих на наш суб’єктивний погляд жартів, аби ви були в курсі теми.

Меми про оргію на Щекавиці

Дуже швидко на інформаційну повістку відреагували українські бренди. Дехто особисто, а про декого згадали небайдужі українці.

Не відстали від них й наші коміки та артисти.

Звісно, після такої фізичної активності варто буде підкріпитися. Про це подумав Клопотенко і запропонував свої варіанти страв.

У випадку, якщо удару не буде, люди розділилися на три табори. Все ж третій варіант нам подобається найбільше.

І на десерт залишаємо ті твіти та меми, які важко віднести в окремі категорії, але неможливо не показати.