"Співала я не для вас": "Пташка" відреагувала на цькування хейтерів у соцмережах
Фото - Facebook

Українська військова Катерина Поліщук "Пташка" останнім часом стикається зі цькуваннями щодо ваги. Дівчина відреагувала на негативні коментарі. Як парамедикиня із позивним "Пташка" вона стала відома навесні 2022 року, коли в соцмережах з'явилося відео, зняте у підвалах "Азовсталі", де дівчина співала. Разом з іншими захисниками Маріуполя у травні вона опинилася в полоні в окупантів.

Про хейт вона написала у себе в соцмережах.

Дівчина "подякувала" людям за "підтримку, повагу та вдячність". 

"Дякую, що шукаєте "чому я не герой". Я не герой. Я людина. Не я з себе зробила героя. А ви. Не я зробила себе популярною. Не я постила свої фото з цинічними молитвами, щоб потім казати: а ми ж за тебе молились. Ми молились а ти поправилась. А ти не відповідаєш нашому ідеалу. Не тих підтримуєш. Не так воюєш. Не те говориш. Не такі погляди. Не така зовнішність. Не таке волосся. Не така Пташка", — написала Катерина. 

Військова написала, що важить 85 кг та запропонувала хейтерам, які її цькують, поцілувати тими вустами своїх дітей.

"Пташка" відреагувала на цькування хейтерів у соцмережах

Також "Пташка" додала, що працювала по 20 годин не для того, щоб їй сказали "дякую". За словами Катерини Поліщук, (на Азовсталі на початку 2022 року — ред.) вона співала не для хейтерів, а насамперед для своїх побратимів на фронті.

"Співала я не для вас. Співала я для хлопців. Які теж від мене відмовились, бо я "медійна". Бо я "запишалась". Залишилась тільки мама, тато і брат. Залишився шеф з мотошколи і його дружина. Для решти я змінилась", — поділилась Катерина. 

Військова зазначила, що війна ще триває. Та заявила про відсутність бажання повертатися з фронту.

"Я не хочу повертатись. Мені нема куди повертатись. Пробачте всі, хто підтримує мене. Але я хочу залишитись під землею Донбасу. За півтори року я вислухала більше, ніж за все життя. І я щиро не знаю, чим я заслужила це. Краще б і справді не повернулась з полону. Тільки маму шкода", — написала Катерина в кінці публікації. 

"Пташка" відреагувала на цькування хейтерів у соцмережах

 

В коментарях люди почали активно підтримувати "Пташку". Більшість написали, щоб дівчина не слухала хейтерів. 

"Пташка" відреагувала на цькування хейтерів у соцмережах

"Пташка" відреагувала на цькування хейтерів у соцмережах

У Києві терміново евакуюють дві лікарні, одна з яких дитяча: подробиці