У застосунку "Дія" запустили нову гру Army of Drones, де можна стати оператором дрона та нищити техніку рф.

У "Дії" з'явилася нова гра Army of Drones, де можна стати оператором дрона, нищити російську техніку, а також задонатити на ЗСУ.  Щоб пограти в нову гру необхідно оновити застосунок. 

Гра розташована у розділі "Послуги", між підрозділом "Опитування" та "Пошкоджене майно".

У "Дії" з'явилася нова гра Army of Drones, де можна стати оператором дрона, нищити російську техніку, а також задонатити на ЗСУ.  Вам запропонують зробити добровільний внесок на "Армію дронів" та перейти до гри. Спочатку ви побачите промо гри, але натиснувши "Далі" можна починати бій.

У "Дії" запустили нову гру, де можна стати оператором дронаНеобхідно керувати прицілом та наводити його на техніку окупантів, що проїжджає по дорозі.

У "Дії" запустили нову гру, де можна стати оператором дронаНатиснувши "Вогонь" дрон скидатиме боєприпас на ворожі автівки, які намагаються проїхати через блокпости. Задача гравця — не допустити військам рф проїхати. Чим більше влучань, тим більше шансів отримати доступ до більш потужних безпілотників.

Нову гру для застосунку "Дія" розробила міжнародна компанія із розробки комп'ютерних ігор iLogos. "Дякую суперкоманді iLogos, яка безоплатно розробила гру. Щоб ми не відволікали свій фокус та ресурси від запуску державних послуг для кожного з вас", — зазначив Михайло Федоров, віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій, міністр цифрової трансформації України.

Раніше ми писали, що у "Дії" запустили голосування за членів національного журі "Євробачення-2023".

Українці зможуть підписувати європейські документи Дія.Підписом-EU