Доступна ціна та передові технології: в Expert Pro – нові ПНБ

Асортимент магазину Expert Pro поповнився новими приладами нічного бачення – Wolf-14 від AGM. Моделі вирізняються повною комплектацією та хорошими технічними характеристиками, при цьому ціна на новинки – доступніша, ніж в інших пнб зі схожими параметрами. 

Розглянемо особливості та переваги Wolf-14. 

Прибори серії працюють на електронно-оптичному перетворювачі Gen 2+. Цьому поколінню ЕОП характерні збільшена чутливість фотокатода та доволі високий показник посилення світла. Пристрій забезпечує чітку видимість навіть при мінімальному джерелі залишкового світла, наприклад, під зоряним небом, затягнутим хмарами. 

Широкий кут огляду (42° в моделі NL2 та 40° – у NW2) сприяє ефективному аналізу місцевості. Також прибори Wolf-14 оснащені інфрачервоним підсвічуванням.

Під час проєктування моделей виробник приділив особливу увагу конструкції приборів. Монокуляри Wolf-14 вирізняються компактністю та легкістю: вони зручні для активного транспортування та не займають багато місця. Прибор нічного бачення від AGM універсальний в користуванні – його можна тримати в руці або встановлювати на шолом, каску чи голову. Ергономічний форм-фактор та зручні елементи управління роблять Wolf-14 незамінним приладом для військових, рятувальників, мисливців. 

Водонепроникність та стійкість до забруднень підтверджені класом захисту IP65. Такий ПНБ продемонструє довговічність та ефективно працюватиме в найжорсткіших польових умовах. 

Оптимальне енергоспоживання забезпечує довгий час автономної роботи приладів – близько 40 годин. Wolf-14 працює на одній літієвій батареї CR123A або на лужних типу AA.

Переваги Wolf-14

ПНБ Wolf-14 готові до використання одразу після покупки. В комплект входить усе необхідне: кріплення, основа, елементи живлення, захисний футляр для транспортування, мікрофібра для об’єктива. 

Нові ПНБ виробництва AGM мають привабливі переваги:

  • компактність;
  • робота на ЕОП 2+;
  • чітке зображення при відсутності видимого світла;
  • високий клас захисту;
  • доступна ціна.

Прилади зроблені за всіма сучасними стандартами. Моделі оснащені світлодіодними індикаторами, мають зручну й функціональну систему управління та просунуті технічні характеристики. Зайдіть у каталог, щоб переглянути широкий асортимент найкращих ПНБ - https://expert-pro.com.ua/pribory_nochnogo_videniya/.