Святковий макіяж на Новий рік

Від тимчасових трендів до класики — пропонуємо 6 ідей мейкапу на Новий рік.

Зелені тіні

Оскільки 2024-й — рік Зеленого Дракона, актуальним буде використання варіацій зеленого в образах. Зокрема, тіней чи підводок для очей. Однак краще використати саме смарагдовий колір, що більше притаманний цьому дракону.

Це глибокий відтінок зеленого, який стане акцентом на обличчі. Тож до нього варто обирати не надто яскраву помаду. Якщо хочеться, тіні можна доповнити чорною підводкою або додати на повіко каміння. 

А для тих, хто прагне експериментів — спробуйте використати ще й зелену туш.

Новорічний макіяж 2024

Акцент на губах

Безпрограшний варіант — нафарбувати очі чорною тушшю та використати яскраву червону помаду, або ж у кольорі бордо чи ягідному відтінку. Вони личать майже всім та доповнюють безліч варіантів святкових луків. 

Такий макіяж часто обирають зірки Голлівуду, адже він — про вишуканість та актуальність поза часом. 

Новорічний макіяж 2024

Блискітки

Новий рік важко уявити без блискіток, і макіяж — не виключення. Однак у тренді легкі пастельні відтінки, які створюють ефект "мокрого повіка". 

Для глибшого погляду можна підвести очі чорною підводкою та її розтушувати, створюючи макіяж у стилі smoky eyes. На контрасті з блискітками він виглядатиме ефектно та поглибить новорічний образ.

Новорічний макіяж 2024

Драма-квін

Тренди на ретро не зникають з початком 2024 року. Цього разу актуальним стане макіяж у стилі 60-х — з густо нафарбованими віями, темно-сірою підводкою навколо очей, яку можна розтушувати. 

Новорічний макіяж 2024

Кольорові стрілки

Рішення для тих, кому набридли монохромні образи. Стрілки у зеленому, жовтому, синьому чи золотому кольорах — це не тільки про акцент та певний виклик оточенню, а й про відчуття внутрішньої свободи. І бажання розважитися на свята!

Новорічний макіяж 2024

Коричневі тіні

Ще один тренд, який переходить з цього сезону в новий. Карамельні чи горіхові відтінки додають виразності погляду та особливо добре личать дівчатам із зеленими очима. Використовувати краще матовий варіант та наносити його тонким шаром. 

Новорічний макіяж 2024

Балеткор

Макіяж, котрий нагадує тематику балету — це один з головних трендів 2024 року. Його основа — використання глянцевого рожевого та хайлайтерів, аби створити ефект мерехтіння. Його посилюють чорними накладними віями та подовженими стрілками, щоб створити враження "широко розплющених очей". 

Новорічний макіяж 2024

10 ідей манікюру на Новий рік 2024